Escape room storyteller

Wat verhalen toevoegen aan jouw escape room

Wat onthouden spelers van je escape room? Zeker niet alleen de puzzels. Een goed verhaal helpt spelers om jouw beleving te onthouden. Zeker als het verhaal meer is dan een paar zinnetjes intro. Heb je al een escape room die helemaal klaar is, maar wil je daar verhaal aan toevoegen? Ook dat kan.

Kleine veranderingen, grote impact

Wat als een opgeloste puzzel de rust brengt die een gekwelde geest nodig heeft?
Een sterk verhaal sleurt jouw spelers nog meer in je beleving. Ook je puzzels kunnen helpen om je spelers iets te vertellen. Als je een verhaal vanaf het begin verweeft met je ervaring wordt het effect groter.  

Is jouw escape room al up and running, maar denk je dat het verhaal beter kan?
Dat kan ook. Van de intro van je game tot aan de aankleding van je kamer. Verhaal kan toegevoegd worden, ook met beperkte middelen. 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw escape room

Benieuwd naar wat er voor jouw escape room mogelijk is?
Mail dan naar: stefan@experienceexperts.nl

Achtergrond

Stefan van Hulten maakt verhalen die je kunt beleven. Voor escape rooms van o.a. Kamer 237, Outerground Rijswijk, Rox Escape Experiences en Team Trapped heeft Stefan meegewerkt aan het verhaal. 

De Experience Experts bouwen voor de zakelijke markt ervaringen die raken.

"Ten slotte vind ik het verhaal en de opbouw ervan heel goed uitgevoerd. Je werkt jezelf daadwerkelijk door een plot heen met de bijbehorende plottwist en climax. Telkens ontvouwt zich weer een nieuw element/deel van het verhaal en de puzzels sluiten hier ontzettend goed bij aan." - over Jason's Legacy in Rijswijk.