T-Mobile

Case

The Ultimate Challenger

T-Mobile daagt medewerkers graag uit om boven zichzelf uit te stijgen. Om het persoonlijke opleidingsbudget te promoten krijgen medewerkers de oproep van de ultieme challenger.

De Experience

Als je online iemand wil activeren en stimuleren doe je dat niet met een saaie tekstuele oproep. Nee, daar is iemand bijzonders voor nodig. Vic is onze ultieme challenger. Hij vliegt schreeuwend het beeld in en voor je het weet beland je in fysieke, mentale, grappige, soms idiote situaties om je op een leuke manier aan het denken te zetten.

Achtergrond

Alle medewerkers van T-Mobile hebben een persoonlijk opleidingsbudget. Ze krijgen veel serieuze uitnodigingen om daar gebruik van te maken. Daarom zijn we gegaan voor een compleet andere toon; over-the-top fun!

Ooit was ik een nietsnut, een sprietje die hele dagen televisie keek, zat te gamen en te niksen. Totdat ik op een dag weer eens alleen, huilend onder de douche, tranen met waterdruppels zat te vermengen. Toen vloog iemand m'n leven in en inspireerde me om de best mogelijke versie van mezelf te worden. Wie die iemand was? Dat was ik zelf!
Vic
The Ultimate Challenger
Meer zien?